Anmeldelse af terapiforløb hos mig

“Det har jeg lært”

“Mit terapi forløb hos Ulla Seidelin har været livsforandrende. Min livskvalitet er steget i takt med, at jeg har fået indsigt og forståelse for mig selv – jeg har nemlig lært, at det første skridt til et godt liv er, at være god ved sig selv – ikke kun når man gør det godt, men også når man fejler eller ikke lever op til sine egne forventninger. 

Under mit terapi forløb har jeg blandt andet arbejdet med min sociale angst, særligt i forhold til at tale i selskaber eller fremlægge i skolen. Jeg har lært, at forstå hvorfor jeg har angst, og hvordan jeg bedst muligt kan få det øjeblikkeligt bedre, i situationer hvor angsten førhen ellers har taget over.

Derudover, har jeg arbejdet med min trang til at fremstå som et ufejlbarligt menneske. Før jeg gik i terapi, oplevede jeg nemlig meget følelsesmæssig ubalance i min dagligdag, som fremkom jævnligt på grund af min egen konstante selvkritik og negativitet. Den dag idag møder jeg mig selv med forståelse og kærlighed – dét i sig selv har bidraget til, at jeg den dag idag har meget mere selvværd. 

Jeg er i stand til, at fremlægge og tale i selskaber den dag i dag, fordi jeg har fået en forståelse for hvorfor jeg har angst i blandt andre mennesker.  Jeg er i stand til at identificere mine følelser, få en forståelse for dem, bruge de værktøjer som jeg har lært igennem terapi og derved finde konstruktive løsninger til hvordan jeg øjeblikkeligt kan få det bedre.

Det har været hårdt at gå i terapi, og i starten af mit terapi forløb oplevede jeg ekstremt meget modstand fra mig selv. Jeg skulle nemlig stå ansigt til ansigt med vanligheder som jeg førhen bare har forkastet, fordi det var for fødselsmæssigt hårdt at dykke ned i. Men jeg er så glad for, at jeg blev ved med at gå hos Ulla, fordi de resultater jeg har oplevet, har gjort at jeg i dag er et sted i mit liv, som jeg førhen ikke troede var mulig. 

Jeg anbefaler tit Ulla til min omgangskreds, fordi hun er den første terapeut, som jeg føler er i stand til virkelig at forstå mig. Ulla er en fantastisk terapeut, fordi hun er dybt empatisk og samtidigt ekstremt professionel – og det er en kombination, som jeg har haft svært ved at finde hos andre terapeuter.”

Dolly, 25 år (udgivet uredigeret med tilladelse fra Dolly)