Problemer i familien, på jobbet eller i parforholdet? Vil du lære at behandle dig selv og andre bedre??

Jeg er psykoterapeut, parterapeut, coach & mentor – certificeret på den 4 årige uddannelse på Coach & Psykoterapeutskolen. Derudover er jeg certificeret metakognitiv terapeut (level MCT-I) fra MCT Institute på den 2 årige uddannelse, og derfor tilbyder jeg også metakognitiv terapi.

Psykoterapi og Coaching samt Metakognitiv Terapi
Ulla Seidelin
Mosebuen 12
2820 Gentofte
Telefon nr.: 27 20 70 72
Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk
CVR 39774275

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening samt MCT institut Denmark

HENVISNING fra læge kan kun bruges hos de psykologer, som har aftale med sygesikringen.

SUNDHEDSIKRING
Lav en aftale med din sundhedssikring, så du ved, hvor du kan få betalte sessions.

Praksis i trygge, lyse omgivelser ved naturskønt område i Vangede i Gentofte. Kontakt mig uforpligtende.

© psykoterapiogcoaching.dk – kontakt

Google anmeldelse (maj 2023)

“Ullas terapi er ganske enkelt fantastisk! Hun er rigtig dygtig og har kunne hjælpe mig, hvor andre ikke kunne. Efter et længere forløb hos hende er jeg blevet meget klogere på mig selv og mine adfærdsmønstre. Det har givet mig indre ro og selvsikkerhed til for eksempel sætte grænser eller håndtere sociale relationer, der før kostede mig store mængder energi. Jeg har tendens til at overtænke og lade det gå ud over søvnen. Nu har jeg styrke og mod til at sige “pyt” hvor bekymringer før fyldte meget og i stedet skabe handling hvor jeg kan/bør reagere.
Ulla har lige fra starten støttet mig og grebet mig hvor jeg havde brug for det, men samtidig givet mig vigtigt modspil for at blive udfordret til at se tingene på en anden måde. Jeg følte mig tryg hos hende. Derfor vil jeg anbefale Ulla til enhver som har bare den mindste tanke omkring at prøve terapi – gør det! For jeg er så taknemlig for jeg gjorde det.

Læs anmeldelsen på Google her

Læs andre anbefalinger

ONLINE TERAPI

Jeg tilbyder også online terapi (GDPR godkendt). Det er også en mulighed for personer, som bor uforholdsmæssigt langt væk. Online terapi er et udmærket værktøj. Jeg har allerede haft mange sessioner med online terapi, hvor det har været den bedste løsning. De undersøgelser der er lavet på, om online terapi virker, viser, at det stort set er lige så effektivt som terapi “face to face”.

© psykoterapiogcoaching.dk – kontakt

#kontakt #onlineterapi #gdprgodkendt