Problemer i familien, på jobbet eller i parforholdet?  

Uanset hvad du kæmper med, så er det muligt at lære at tænke på en ny måde og lære en ny adfærd inden for alle områder i dit liv

Om individuel terapi og coaching hos mig 

Ved individuel terapi arbejder du alene med mig som din terapeut. Psykoterapi og coaching minder om en almindelig samtale – dog med den forskel, at samtalen er centreret om dig og de ting i dit liv, der er svære for dig.

Jeg kan hjælpe mennesker videre eksempelvis efter stress, skilsmisse eller andre kriser – eller når angst, vrede, utålmodighed, utilfredshed, irritation, skam, jalousi eller andre følelser fylder for meget i dit liv. Kommunikation er også en vigtig faktor i menneskets liv.

Du kan blandt andet få hjælp til at få større selvforståelse og bearbejde de følelser, der forhindrer dig i at få det liv, som du ønsker. Du får mulighed for at lære at tænke på en ny måde og lære ny adfærd i dit liv. Det vil give dig gode følelser. Jeg arbejder med psykoterapi og coaching for udvikling af personlige kompetencer og emotionel intelligens.

For at få størst muligt udbytte, er det væsentligt, at den enkelte træner under og efter forløbet.

Som uddannet psykoterapeut kan jeg yde professionel psykoterapi, mentoring og coaching for private og erhvervsfolk.

Læs mere om forskellige emner på min blog eller tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at udvikle dig og få et bedre liv, så er du velkommen til at kontakte mig.  

Læs om parterapi eller metakognitiv terapi. 

RING 27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

Artikler (uddrag)

Gladsaxe Bladet

Villabyerne

Blogindlæg hos Bastabum.dk

Blogindlæg II hos Bastabum.dk

Dolly, 25 år: Jeg anbefaler tit Ulla til min omgangskreds, fordi hun er den første terapeut, som jeg føler er i stand til  virkelig at forstå mig. Ulla er en fantastisk terapeut, fordi hun er dybt empatisk og samtidig ekstremt professionel – og det er en kombination, som jeg har haft svært ved at finde hos andre terapeuter” (læs hele anmeldelsen fra Dolly her eller søg og læs alle anmeldelser).

RING  27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

© psykoterapiogcoaching.dk – terapi