Psykoterapi i Vangede, Gentofte

Få hjælp til at komme godt videre med dit liv med et psykoterapi forløb hos mig. 

Uanset hvad du kæmper med, så er det muligt at lære at tænke på en ny måde og lære ny adfærd inden for alle områder i dit liv.

Hvad kan et psykoterapi og coaching forløb hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe mennesker videre eksempelvis efter stress, skilsmisse eller andre kriser – eller når angst, vrede, utålmodighed, utilfredshed, irritation, skam, jalousi eller andre følelser fylder for meget i dit liv. 

Kommunikation er også en vigtig faktor i menneskets liv ligesom selvværd, selvtillid og selvaccept er afgørende for vores velbefindende. 

Du kan blandt andet få hjælp til at få større selvforståelse og bearbejde de følelser, der forhindrer dig i at få det liv, som du ønsker. Du får mulighed for at lære at tænke på en ny måde og lære ny adfærd i dit liv. Det vil give dig gode følelser.

Jeg arbejder med psykoterapi & parterapi, metakognitiv terapi samt coaching og udvikling af personlige kompetencer & emotionel intelligens i Vangede, Gentofte.

Som certificeret psykoterapeut kan jeg yde professionel psykoterapi, mentoring og coaching for private og erhvervsfolk fra min praksis i Vangede, Gentofte.

Læs mere om forskellige emner på min blog eller tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at udvikle dig og få et bedre liv, så er du velkommen til at kontakte mig.

Hvordan foregår et psykoterapi og coaching forløb hos mig?

Ved individuel terapi arbejder du alene med mig som din terapeut. Psykoterapi og coaching minder om en almindelig samtale – dog med den forskel, at samtalen er centreret om dig og de ting i dit liv, der er svære for dig.

Først når du tager ansvar for dit eget liv – særligt den del som du altid selv har indflydelse på, nemlig dine egne tanker, egne følelser og egne handlinger –  kommer du til at opleve en forandring i dit liv.

RING 27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

Dolly, 25 år: Jeg anbefaler tit Ulla til min omgangskreds, fordi hun er den første terapeut, som jeg føler er i stand til  virkelig at forstå mig. Ulla er en fantastisk terapeut, fordi hun er dybt empatisk og samtidig ekstremt professionel – og det er en kombination, som jeg har haft svært ved at finde hos andre terapeuter” (læs flere anmeldelser).

© psykoterapiogcoaching.dk – Terapi – Gentofte, Vangede, Hellerup, Charlottenlund, Ordrup, København, Frederiksberg, Søborg, Dragør, Hornbæk, Østerbro og resten af Danmark