Problemer i familien, på jobbet eller i parforholdet?  

Uanset hvad du kæmper med, så er det muligt at lære at tænke på en ny måde og lære en ny adfærd inden for alle områder i dit liv

Om individuel- og parterapi hos mig – og lidt om mig som psykoterapeut

Ved Individuel terapi arbejder du alene med mig som din terapeut. Psykoterapien minder om en almindelig samtale – dog med den forskel, at samtalen er centreret om dig og de ting i dit liv, der er svære for dig.

Ved parterapi hjælper jeg jer med at finde et fælles mål for terapien. I får mulighed for at fortælle om situationen set fra jeres stol, mens partneren lytter. I får værktøjer med, således at I kan øve jer på at få lige præcis det parforhold, som I ønsker.
Ofte vil der i parterapi være behov for at arbejde med den ene eller begge parter i individuel terapi. Disse forløb er fortrolige mellem den enkelte og mig.

Både ved individuel- og parterapi er det væsentligt, at den enkelte træner under og efter forløbet.

Som uddannet psykoterapeut kan jeg yde professionel psykoterapi, mentoring og coaching for private og erhvervsfolk.

Jeg kan hjælpe mennesker videre eksempelvis efter stress, skilsmisse eller andre kriser – eller når angst, vrede, utålmodighed, utilfredshed, irritation, skam, jalousi eller andre følelser fylder for meget i dit liv.

Du kan blandt andet få hjælp til at få større selvforståelse og bearbejde de følelser, der forhindrer dig i at få det liv, som du ønsker. Du får mulighed for at lære at tænke på en ny måde og lære ny adfærd i dit liv. Det vil give dig gode følelser.Jeg arbejder med psykoterapi og coaching for udvikling af personlige kompetencer og emotionel intelligens.

Jeg har en 4 årig uddannelse som psykoterapeut, mentor og mastercoach med mange timers selvudvikling, jeg har selv haft stress og kriser i mit liv, så jeg har prøvet det på egen krop. Jeg brænder for at hjælpe mennesker til et bedre liv.

Jeg har i mange år arbejdet som projektleder og kundechef. I dag har jeg privat praksis som psykoterapeut, coach og mentor og arbejder som frivillig terapeut hos TUBA og som rådgiver hos Psykiatrifonden. Derudover har jeg bl.a. været mentor for dimittender i Gentofte kommune.

Hvis du ønsker at udvikle dig og få et bedre liv, så er du velkommen til at kontakte mig.  

RING 27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk


Artikler 

Gladsaxe Bladet

Villabyerne

Blogindlæg hos Bastabum.dk

Blogindlæg II hos Bastabum.dk

Dolly, 25 år: Jeg anbefaler tit Ulla til min omgangskreds, fordi hun er den første terapeut, som jeg føler er i stand til  virkelig at forstå mig. Ulla er en fantastisk terapeut, fordi hun er dybt empatisk og samtidig ekstremt professionel – og det er en kombination, som jeg har haft svært ved at finde hos andre terapeuter” (læs hele anmeldelsen fra Dolly her eller søg og læs alle anmeldelser).

RING  27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

Kompetencer (uddrag)
Examineret og certificeret på den 4 årige uddannelse på Coach & Psykoterapeut Skolen

 • Identificering og analyse af personlige resurser samt udviklingspotentiale i både parterapi og individuel terapi
 • Identificering af problemer og situationer de opstår i – læring af nye tanker, følelser & adfærd.
 • Mål- og resultatorienteret coaching.
 • Arbejde med følelsesmæssige intelligens i organisationer og i ledelse.
 • Forebyggelse og håndtering af stress 
 • Biopsykologisk coaching og mentoring.
 • Psykospil – læs mere HER
 • Aktiv lytning og professionel kommunikation.
 • Resurse- og løsningsfokuseret coaching.
 • Ledelsesbaseret coaching.
 • Personligt lederskab
 • Metakognitiv terapi (MCT) overbygning – 2 årigt forløb hos  MCT-Institute – Undervisningen forestås af professor Adrian Wells fra Manchester Universitet, England, og professor Hans Nordahl fra Norwegian University of Science and Technology (NTNU) i Trondheim, Norge. Begge to førende internationale eksperter inden for kognitiv og metakognitiv psykologisk behandling og forskning. Påbegyndt 2019.

Teknikker & metoder jeg anvender:

Indenfor samtale anvendes 8 teknikker: Metakognitiv terapi (MCT), dialog, analytisk, anerkendende, kognitiv coaching/terapi, klinisk, dybdepsykologisk og fokuserende.

Indenfor psykodynamik anvendes 3 teknikker: psykospil, gestalt og mindfulness.

Indenfor kropsdynamik anvendes 2 teknikker: bioenergetik samt åndedrætsterapi.

Jeg har tilladelse til at anvende skolens licenser med copyright på fem værktøjer, designet til at støtte velfungerende mennesker i et udviklingsforløb.

RING  27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

© psykoterapiogcoaching.dk – terapi