Utroskab - Terapi kan hjælpe

Når alkohol går i blodet, ser den søde kollega altid lidt ekstra lækker ud

Der findes mange forskellige undersøgelser, og de viser alle tydeligt, at utroskab eksisterer. Danmark er på en 2. plads over de mest utro nationer – kun overgået af Thailand. Faktisk viser en undersøgelse, at næsten op til halvdelen af gifte personer har været deres partner utro. Der er flest utro mænd, men kvinderne er godt på vej. Få hjælp til parforholdet her

Når man så ser på en Gallup-undersøgelse, hvor 45% af danskerne mener, at utroskab ikke kan tilgives, så kan det være en god idé at tage en snak med sin partner inden en af jer (måske) er utro.
Hvis du altså ønsker fortsat at være sammen med den samme partner.

Utroskab – Terapi kan være en nødvendighed for at komme videre

Når man er utro, kan man bl.a. føle sig begæret og tiltrækkende. Spændingen ved et andet menneske er svær at sige nej til. Særligt hvis man føler, at forholdet derhjemme er kedeligt eller dårligt og I er ikke i stand til at kommunikere jeres behov til hinanden. Få terapi hjælp til utroskab, så I kan komme godt videre.

Biologien forklarer forekomsten af utroskab

Mennesker er ikke født monogame (en person som kun har én partner). Monogami er sjældent hos pattedyr, men det findes dog hos enkelte arter (gibbonaber, hulepindsvin m. fl.). Endvidere er vi alle født med kropslyst.

Vi er altså født polygame (lysten til flere partnere) og med kropslyst. Det er naturligt. Så biologisk set er det helt normalt at have lyst til andre.

Det betyder, at vi skal lære at være tro. Så det at være tro kontra utro lærer vi i vores opvækst. Og så gælder det om, at vi indgår aftaler med vores partner om, hvad der er troskab i vores forhold.

Og så er det bare rart, at kunne se sig selv i øjnene dagen efter. I stedet for løgn, jalousi og tillidsbrud, der skaber familieproblemer og muligvis fører til et brud.

Det er DIT valg.

Hvis du vil lære at være tro – eller måske vil du komme dig efter et brud pga. utroskab – så

RING 27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

© psykoterapiogcoaching.dk – Terapi – Terapi ved utroskab – Gentofte, Vangede, Hellerup, Charlottenlund, Ordrup, København, Frederiksberg, Søborg, Dragør, Hornbæk, Haslev og resten af Danmark