Google anmeldelse (maj 2023)

“Ullas terapi er ganske enkelt fantastisk! Hun er rigtig dygtig og har kunne hjælpe mig, hvor andre ikke kunne. Efter et længere forløb hos hende er jeg blevet meget klogere på mig selv og mine adfærdsmønstre. Det har givet mig indre ro og selvsikkerhed til for eksempel sætte grænser eller håndtere sociale relationer, der før kostede mig store mængder energi. Jeg har tendens til at overtænke og lade det gå ud over søvnen. Nu har jeg styrke og mod til at sige “pyt” hvor bekymringer før fyldte meget og i stedet skabe handling hvor jeg kan/bør reagere.
Ulla har lige fra starten støttet mig og grebet mig hvor jeg havde brug for det, men samtidig givet mig vigtigt modspil for at blive udfordret til at se tingene på en anden måde. Jeg følte mig tryg hos hende. Derfor vil jeg anbefale Ulla til enhver som har bare den mindste tanke omkring at prøve terapi – gør det! For jeg er så taknemlig for jeg gjorde det.”

Læs anmeldelsen direkte hos Google her samt andre Google anmeldelser.

Google anmeldelse (februar 2022)

“De rigtige spørgsmål, og super kyndig indsigt og vejledning.
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Ulla Seidelin, som har formået at stille de rigtige spørgsmål og guidet med en viden og indsigt, der har været altafgørende for mit liv.
Jeg har tidligere arbejdet med psykolog og andre lærde, men Ulla Seidelin har en skarphed og viden der viser sig i hendes evner til at spore sig ind på problemet, og visualisere det så man som klient kan se det i nyt perspektiv. Med hendes spørgsmål og guidance åbner der sig pludselig muligheder, og man går derfra med nye værktøjer til at tackle livet.
Min glæde og lykke har fået plads i mit liv og jeg er Ulla Seidelin evigt taknemmelig.

De kærligste hilsner
Katja Fortuin”

Læs anmeldelsen direkte hos Google her

Taknemmelig klient sender hilsen (Anonym 29.12.2020)

“Du skal have rigtig mange tak for vores tid sammen i år. Det har gjort en enorm forskel, som bliver bemærket af både venner og familie. Det har været en rigtig god hjælp og betyder virkelig meget for mig. Så tak for det!
Jeg håber du får en dejlig nytårsaften og glæder mig til flere af vores gode, lærerige sessioner i 2021.”

Metakognitiv terapi anbefales til angst

(Kvinde – 17.12.2020)

“Ulla er meget empatisk og behagelig og jeg følte mig tryg hos hende allerede fra første session. Det var primært Metakognitiv terapi og i starten synes jeg det var svært, men med Ullas professionelle og omsorgsfulde tilgang fik jeg åbnet op overfor det. Terapien har givet mig værktøjer, som gør det nemmere i min hverdag. Jeg har bl.a. lært mig at skelne mellem angsttanker og en real bekymring og hvordan jeg håndtere angsttankerne så de ikke tager overhånd så jeg kan nyde livet. Jeg vil meget anbefale Ulla til andre der har brug for hjælp til bl.a. angsttanker.”

Metakognitiv terapi anbefales til stress, angst og/eller bekymringer 
(Kvinde, 31 år – 16.9.2020)

Metakognitiv terapi har ikke “kun” hjulpet mig videre fra et hårdt stressforløb med angst. Terapien har også givet mig værktøjer, der helt generelt har gjort mig til et gladere og mere roligt menneske end jeg var selv før jeg blev syg. Jeg vil anbefale alle der døjer med stress, angst og/eller bekymringer denne behandling.”

Tilfreds klient (5.2.2020)

Forleden fik jeg en sms fra en af mine klienter, som jeg har fået lov at dele:

“Hej Ulla. Jeg fik desværre ikke jobbet, men jeg blev nummer 2, og de sagde det var et super svært valg. Jeg kommer tættere og tættere på! 🙂
Vil bare sige tak, for alt din hjælp! Du er den bedste coach ever!”

Det gør mig glad, når jeg kan hjælpe mine klienter eksempelvis med at få selvtillid & føle sig selvsikker. Det gør det bare meget nemmere at sidde i eksempelvis stolen til jobsamtalen.  


Psykoterapi anbefales af Rikke 11.10.2019

“Jeg har været i psykoterapi hos Ulla Seidelin. Forløbet har givet mig en større ro i hverdagen – og mindre stress pga. tankemylder. Ulla har lært mig at forstå, hvorfor jeg nemmere end andre kom til at føle mig afvist eller uønsket. Ved at komme igennem de gamle følelser fik jeg en større forståelse for mine reaktionsmønstre og er blevet mere tolerant overfor mig selv. Oven i dette, har jeg endelig lært at sove. Først skulle jeg igennem, hvorfor jeg var bange for at sove og for at trække vejret ordentligt. Nu går det rigtig godt, og jeg har på alle måder fået en ro og et større overskud i min dagligdag – og et bedre, mere autentisk, liv. Tak for hjælpen. Jeg er kommet mere “hel” ud på den anden side! Venlig hilsen Rikke”
(Red.: Rikke har haft 9 sessioner)


“Det har jeg lært”

(Dolly, 25 år 8.11.2018)

“Mit terapi forløb hos Ulla Seidelin har været livsforandrende. Min livskvalitet er steget i takt med, at jeg har fået indsigt og forståelse for mig selv – jeg har nemlig lært, at det første skridt til et godt liv er, at være god ved sig selv – ikke kun når man gør det godt, men også når man fejler eller ikke lever op til sine egne forventninger. 

Under mit terapi forløb har jeg blandt andet arbejdet med min sociale angst, særligt i forhold til at tale i selskaber eller fremlægge i skolen. Jeg har lært, at forstå hvorfor jeg har angst, og hvordan jeg bedst muligt kan få det øjeblikkeligt bedre, i situationer hvor angsten førhen ellers har taget over.

Derudover, har jeg arbejdet med min trang til at fremstå som et ufejlbarligt menneske. Før jeg gik i terapi, oplevede jeg nemlig meget følelsesmæssig ubalance i min dagligdag, som fremkom jævnligt på grund af min egen konstante selvkritik og negativitet. Den dag idag møder jeg mig selv med forståelse og kærlighed – dét i sig selv har bidraget til, at jeg den dag idag har meget mere selvværd. 

Jeg er i stand til, at fremlægge og tale i selskaber den dag i dag, fordi jeg har fået en forståelse for hvorfor jeg har angst i blandt andre mennesker.  Jeg er i stand til at identificere mine følelser, få en forståelse for dem, bruge de værktøjer som jeg har lært igennem terapi og derved finde konstruktive løsninger til hvordan jeg øjeblikkeligt kan få det bedre.

Det har været hårdt at gå i terapi, og i starten af mit terapi forløb oplevede jeg ekstremt meget modstand fra mig selv. Jeg skulle nemlig stå ansigt til ansigt med vanligheder som jeg førhen bare har forkastet, fordi det var for fødselsmæssigt hårdt at dykke ned i. Men jeg er så glad for, at jeg blev ved med at gå hos Ulla, fordi de resultater jeg har oplevet, har gjort at jeg i dag er et sted i mit liv, som jeg førhen ikke troede var mulig. 

Jeg anbefaler tit Ulla til min omgangskreds, fordi hun er den første terapeut, som jeg føler er i stand til virkelig at forstå mig. Ulla er en fantastisk terapeut, fordi hun er dybt empatisk og samtidigt ekstremt professionel – og det er en kombination, som jeg har haft svært ved at finde hos andre terapeuter.”

Jeg tilbyder også online terapi, som er et rigtig godt alternativ til almindelig terapi – RING  27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk