Ydelser

Terapi Psykoterapi giver dig redskaberne til at komme videre med livet efter stress, skilsmisse eller andre livskriser – Få livsglæden tilbage med Psykoterapi

Parterapi og Parforhold I ethvert forhold vil der uundgåeligt være svære faser. Hvis problemerne bliver for store, kan det være nødvendigt med hjælp. Jeg kan hjælpe jer med at genvinde glæden i parforholdet.

Metakognitiv Terapi Fylder bekymringer og katastrofetanker meget i dit liv? Med min hjælp kan du blive fri for angst, depression og stress. Jeg har en 2 årig metakognitiv uddannelse på MCT-I level. 

Angst Angst er en lidelse der kommer af for mange tanker, som forplanter sig som bekymringer i sindet. Der findes redskaber til at blive fri for angst – kontakt mig og jeg hjælper dig.

Familieproblemer?  Familielivet kan til tider være kompliceret og familieproblemer kan heraf forekomme.  Med min hjælp kan I få løst problemerne og få et gladere familieliv.

Kommunikation Kommunikation er vigtigt i enhver relation og især i parforholdet, hvor man nemt kan gå skævt af hinanden, hvis der ikke arbejdes med kommunikationen.  Få her 3 gode råd til forbedret kommunikation. Kontakt mig og jeg hjælper jer yderligere med psykoterapi.

Selvtillid, selvværd og selvaccept Mange døjer med lavt selvværd og dårlig selvtillid, følelser som kan være en hæmsko for at bygge sunde relationer med andre mennesker. Få større selvaccept, selvfølelse og sundere relationer med min hjælp.

Stress Stress er en konsekvens af alt for mange tanker, som med tiden bliver til bekymringer og fører til stress. Behandlingsformen metakognitiv terapi kan hjælpe dig af med bekymringerne. Læs mere her

Utroskab Utroskab skader relationen i et parforhold. Vil du være din partner tro? – Eller måske er I interesserede i at få hjælp til i jeres forhold efter utroskab? Uanset hvor I er, så kan jeg hjælpe dig eller jer med at komme godt videre efter utroskab.