Psykoterapeut MPF i Vangede, Gentofte

Lidt om mig som psykoterapeut

Jeg har en 4 årig uddannelse som psykoterapeut, parterapeut, mentor og coach med mange timers selvudvikling. Derudover er jeg certificeret metakognitiv terapeut med en 2 årig uddannelse hos ophavsmanden til metakognitiv terapi Adrian Wells.

Jeg har selv haft stress og kriser i mit liv, så jeg har prøvet det på egen krop. 

Jeg har i mange år arbejdet som projektleder og kundechef. I dag har jeg privat praksis som psykoterapeut, parterapeut, coach og mentor i Vangede, Gentofte. Jeg har arbejdet som frivillig terapeut hos TUBA med unge i grupper og i Partelefonens telefonrådgivning.

Som uddannet psykoterapeut kan jeg yde professionel psykoterapi, mentoring og coaching for private og erhvervsfolk. 

Jeg kan hjælpe mennesker videre eksempelvis efter stress, skilsmisse eller andre kriser – eller når angst, vrede, utålmodighed, utilfredshed, irritation, skam, jalousi eller andre følelser fylder for meget i dit liv.

Du kan blandt andet få hjælp til at få større selvforståelse og bearbejde de følelser, der forhindrer dig i at få det liv, som du ønsker. Du får mulighed for at lære at tænke på en ny måde og lære ny adfærd i dit liv. Det vil give dig gode følelser. Jeg arbejder med psykoterapi og coaching for udvikling af personlige kompetencer og emotionel intelligens i Vangede, Gentofte

Jeg arbejder også med metakognitiv terapi  (trænet hos ophavsmanden til metakognitiv terapi Adrian Wells) som er særdeles effektivt mod eksempelvis stress, angst og depression samt andre angst lidelser som PTSD & OCD.

Hvis du ønsker at udvikle dig og få et bedre liv, så er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening samt MCT Institute.   

RING 27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

Kompetencer (uddrag)

Examineret og certificeret på den 4 årige uddannelse på Coach & Psykoterapeut Skolen med biopsykologi som grundlaget for al terapi.

 • Identificering og analyse af personlige resurser samt udviklingspotentiale i både parterapi og individuel terapi
 • Identificering af problemer og situationer de opstår i – læring af nye tanker, følelser & adfærd.
 • Mål- og resultatorienteret coaching.
 • Arbejde med følelsesmæssige intelligens i organisationer og i ledelse.
 • Forebyggelse og håndtering af stress
 • Biopsykologisk coaching og mentoring.
 • Psykospil – læs mere HER
 • Aktiv lytning og professionel kommunikation.
 • Resurse- og løsningsfokuseret coaching.
 • Ledelsesbaseret coaching.
 • Personligt lederskab

Certificeret MCT-I level – Metakognitiv terapi overbygning – 2 årigt uddannelse hos  MCT-Institute 

Undervisningen varetog professor Adrian Wells fra Manchester Universitet, England, (ophavsmand og forsker i Metakogniv terapi) og professor Hans Nordahl fra Norwegian University of Science and Technology (NTNU) i Trondheim, Norge. Begge to førende internationale eksperter inden for kognitiv og metakognitiv psykologisk behandling og forskning. 

Metoder & teknikker

Indenfor samtale anvendes 8 teknikker: Metakognitiv terapi (MCT), dialog, analytisk, anerkendende, kognitiv coaching/terapi, klinisk, dybdepsykologisk og fokuserende. Indenfor psykodynamik anvendes 3 teknikker: psykospil, gestalt og mindfulness. Indenfor kropsdynamik anvendes 2 teknikker: bioenergetik samt åndedrætsterapi. Jeg har tilladelse til at anvende skolens licenser med copyright på fem værktøjer, designet til at støtte velfungerende mennesker i et udviklingsforløb.

RING 27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

© psykoterapiogcoaching.dk – Kontakt – Om mig – Gentofte, Vangede, Hellerup, Charlottenlund, Ordrup, København, Frederiksberg, Søborg, Dragør, Hornbæk, Haslev og resten af Danmark