Psykoterapeut Gentofte og Vangede

Lidt om mig som psykoterapeut

Jeg har en 4 årig uddannelse som psykoterapeut, parterapeut, mentor og coach med mange timers selvudvikling, jeg har selv haft stress og kriser i mit liv, så jeg har prøvet det på egen krop. Jeg brænder for at hjælpe mennesker til et bedre liv.

Jeg har i mange år arbejdet som projektleder og kundechef. I dag har jeg privat praksis som psykoterapeut, parterapeut, coach og mentor i Vangede, Gentofte og arbejder som frivillig terapeut hos TUBA med unge i grupper. Derudover har jeg bl.a. været mentor for dimittender i Gentofte kommune.

Som uddannet psykoterapeut kan jeg yde professionel psykoterapi, mentoring og coaching for private og erhvervsfolk i Vangede, Gentofte. 

Jeg kan hjælpe mennesker videre eksempelvis efter stress, skilsmisse eller andre kriser – eller når angst, vrede, utålmodighed, utilfredshed, irritation, skam, jalousi eller andre følelser fylder for meget i dit liv.

Du kan blandt andet få hjælp til at få større selvforståelse og bearbejde de følelser, der forhindrer dig i at få det liv, som du ønsker. Du får mulighed for at lære at tænke på en ny måde og lære ny adfærd i dit liv. Det vil give dig gode følelser. Jeg arbejder med psykoterapi og coaching for udvikling af personlige kompetencer og emotionel intelligens i Vangede, Gentofte

Hvis du ønsker at udvikle dig og få et bedre liv, så er du velkommen til at kontakte mig.

RING 27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

Kompetencer (uddrag)

Examineret og certificeret på den 4 årige uddannelse på Coach & Psykoterapeut Skolen
 • Identificering og analyse af personlige resurser samt udviklingspotentiale i både parterapi og individuel terapi
 • Identificering af problemer og situationer de opstår i – læring af nye tanker, følelser & adfærd.
 • Mål- og resultatorienteret coaching.
 • Arbejde med følelsesmæssige intelligens i organisationer og i ledelse.
 • Forebyggelse og håndtering af stress
 • Biopsykologisk coaching og mentoring.
 • Psykospil – læs mere HER
 • Aktiv lytning og professionel kommunikation.
 • Resurse- og løsningsfokuseret coaching.
 • Ledelsesbaseret coaching.
 • Personligt lederskab
 • Metakognitiv terapi (MCT) overbygning – 2 årigt forløb hos  MCT-Institute – Undervisningen forestås af professor Adrian Wells fra Manchester Universitet, England, og professor Hans Nordahl fra Norwegian University of Science and Technology (NTNU) i Trondheim, Norge. Begge to førende internationale eksperter inden for kognitiv og metakognitiv psykologisk behandling og forskning. Påbegyndt 2019.

Metoder & teknikker

Indenfor samtale anvendes 8 teknikker: Metakognitiv terapi (MCT), dialog, analytisk, anerkendende, kognitiv coaching/terapi, klinisk, dybdepsykologisk og fokuserende. Indenfor psykodynamik anvendes 3 teknikker: psykospil, gestalt og mindfulness. Indenfor kropsdynamik anvendes 2 teknikker: bioenergetik samt åndedrætsterapi. Jeg har tilladelse til at anvende skolens licenser med copyright på fem værktøjer, designet til at støtte velfungerende mennesker i et udviklingsforløb.

RING 27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

© psykoterapiogcoaching.dk – Kontakt – Om mig – Gentofte, Vangede, Hellerup, Charlottenlund, Ordrup, København, Frederiksberg, Søborg, Dragør, Hornbæk, Haslev og resten af Danmark