Terapi mod Angst

Angst er en lidelse der kommer af for mange tanker, som forplanter sig som bekymringer i sindet. Der findes redskaber til at blive fri for angst. Psykoterapi og Metakognitiv terapi er begge effektive behandlingsmetoder til at slippe af med Angst.

Hvad er Angst?

Biologisk set er frygten sat i verden til at hjælpe os med at finde ud af, hvilke trusler der er. Hvis det var farligt, hvordan kunne vi så undgå at komme til skade? Frygten var der for at sikre, at vi overlevede.

I dag er der alt for meget frygt, som bliver til angst. Vi er blevet bange for følelser i stedet for den reelle fare. Vi er blevet bange for at være sammen med andre mennesker, for hvad kan de ikke tænke om os? Vi bekymrer os ihjel med alle vores tanker, om alt det der kunne ske. Vi forestiller os hele tiden ”farlige” situationer.

”Tænk nu hvis de tror, at jeg er dum, usikker, ensom, svag” mv….. (fortsæt selv).

”Tænk nu hvis jeg ikke er pæn nok, tynd nok, klog nok, siger det rigtige, har en flot krop, har det rigtige tøj på” mv…… (fortsæt selv).

Hvordan hjælper psykoterapi på angst?

Angsten som skaber en masse bekymringer kan få mennesker til at få stress eller blive deprimerede. Vi kan blive ensomme, hvis vi holder os for os selv for at undgå at blive konfronteret med vores angst. Med psykoterapi kan du ændre dine tanker som skaber din angst.

Ved du, at kun ca. 10% af dine bekymringer bliver til noget??

Der findes mange former for angst. De fleste kan hjælpes til at få det bedre med deres angst.

Få psykoterapeutisk behandling til at bekymre dig mindre og bekæmpe din angst

Hvis du ønsker at blive psykisk modig, så er det muligt. Kontakt mig hvis du ønsker hjælp i processen.

Læs også om Metakognitiv terapi mod angst eller læs mere om angst i mine nyhedsbreve.

RING 27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk

© psykoterapiogcoaching.dk – Terapi – Angst behandling – Gentofte, Vangede, Hellerup, Charlottenlund, Ordrup, København, Frederiksberg, Søborg, Dragør, Hornbæk, Haslev og resten af Danmark