WANNA-DO-listen – hjælper dig til at være aktiv og kan give dig gode følelser – i stedet for dårlige følelser.

Som er en idébank til, hvad du vil lave. Og ordet VIL er vigtigt.
De fleste hader TO-DO lister, men inspiration til hvad man KAN lave, er rigtig mange glade for.
Så min liste i denne corona-tid indeholder gåture forskellige steder, aktiviteter i haven, ting jeg gerne vil lære (det kan være online), bøger jeg gerne vil høre/læse, mennesker jeg gerne vil i kontakt med, SAMT ting jeg gerne vil have lavet.

Om morgenen kigger jeg ud af vinduet, ser på vejret og tjekker kalender aftaler – og så lader jeg mig inspirere til WANNA-DO-listen.
Hvad VIL jeg gerne lave i dag. Så bliver det en god dag. Endnu en af slagsen.

Jeg tilbyder også GDPR sikret ONLINE-terapi, som er et rigtig godt alternativ til almindelig terapi. Jeg sender et link, og du logger ind. Nemt og sikkert. RING  27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk