CORONA BREVKASSE for mental sundhed

Har du det svært pga. CORONA situationen? Få anonym hjælp her

Der kan opstå mange bekymringer, hvis du pludselig skal arbejde hjemme – eller måske endda er blevet fyret. Parforholdet kan have det svært, og ensomhed, modløshed og håbløshed er desværre også er en af CORONA-konsekvenserne. Måske er du bange for selv at blive syg eller smitte andre.

Uanset hvad du tumler med, vil jeg hjælpe dig lidt på vej til en lysere CORONA-hverdag.

Jeg er psykoterapeut & parterapeut, og jeg har fået installeret en CORONA brevkasse, hvor du kan stille spørgsmål til det, du går og bekymrer dig om.

Brevkassen besvares løbende alle hverdage. 

Jeg tilbyder også ONLINE-terapi, som er et rigtig godt alternativ til almindelig terapi – RING  27 20 70 72 eller skriv til Kontakt@psykoterapiogcoaching.dk  Det er også hertil, du skal skrive, hvis du oplever problemer med brevkassen. 

Opdatering: Jeg kan forstå på flere af jer, som skriver på CHATTEN, at I ikke vil bruge brevkassen, fordi det bliver synligt. Brevkassen er super god, idet de problemer eller bekymringer du beskriver, dem er der rigtig mange andre, der vil kunne genkende. Derved kan de få hjælp – blot fordi du spørger. Så hold dig ikke tilbage. Dit indlæg ville kunne være skrevet af mange, mange andre. Og du er anonym.

CHATTEN er pt. lukket, da brugen af den faldt væsentligt efter åbning af Danmark. Hvis behovet opstår, kan den åbnes igen. 

[askmeanythingpeople anonymous_name=”Anonym” success_text=”Din meddelse er sendt og vil blive vist når den er godtkendt.” question_box_title=”Dit spørgsmål” placeholder=”For at holde det anonymt bedes du undlade personlige informationer.” test_question=”Hvad er 7+5?” ask_button_text=”Spørg anonymt” answer_list_title=”Tidligere spørgsmål” no_answers_text=”Vær’ den første til at spørge om noget.”]

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *